Ripa SPAM
In categoria Familia, in data de 6 April 2007
De la o vreme am un nou prieten, primesc o multime de mesaje de la el. La inceput le-am sters … ma gandeam ca il cunosc … imi suna familiar numele Valeriu Ripa. Astazi, vorbind cu un prieten descopar ca de fapt amicul Ripa pompeaza si la el in mail.
Am zis hai sa vad ce pot sa fac. E momentul sa inceteze. Cum sa-l fac sa inteleaga?
Ce emailuri ma supara:
Subject: {Disarmed} Postul Mare
From: Valeriu
X-Mailer: Cydec-10252-xxxxxx.ro
X-Priority: 3
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary=”–=CydecMessageSegment–”
Message-Id:
Date: Thu, 05 Apr 2007 07:21:04 -0700
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname – web1.sourceonehosting.com
X-AntiAbuse: Original Domain – xxxx.ro
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID – [32038 32002] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain – web1.sourceonehosting.com
Caut in google dupa numele lui si gasesc un club in devenire de oamenii cu aceeasi problema … mailurile lui!
http://forum.seopedia.ro
http://www.gazduire.info
http://www.mail-archive.com
Cine este Valeriu Ripa?
paginialbastre.ro … de Contact Valeriu Ripa Adresa Str. Calugareni 105 Localitate, Judet Vaslui
Vaslui Cod Postal 730204 Telefon Fix +40-(235)-36.13.91
Ramira SRL – tel,fax: 0335-401882
Neconcludent! Nu are nici un rost sa sun si sa vad ce vrea … orice domeniu este obligat sa aibe o adresa de tip abuse@domeniu.x. Am mers sa caut in tool-ul meu preferat DNS-stuff:
Domain Name: SOURCEONEHOSTING.COM
Registrar: ENOM, INC.
Whois Server: whois.enom.com
Referral URL: http://www.enom.com
Name Server: NS1.SOURCEONEHOSTING.COM – 72.26.111.5
Name Server: NS2.SOURCEONEHOSTING.COM – 72.26.111.7
Updated Date: 16-feb-2007
Creation Date: 16-nov-2002
Expiration Date: 16-nov-2007
——————————————
Administrative Contact: Cydec.com
Dustin Struckman domanins@cydec.com
2062196428
Fax:
3518 Freemont Ave N Suite 302 Seattle, WA 98103 US
——————————————
Cine detine IP-ul (72.26.111.5)?
Alchemy Communications, Inc. ALCH (NET-72-26-96-0-1)
72.26.96.0 – 72.26.111.255
HitDirector ALCH-HITDIRECTOR (NET-72-26-111-0-1)
72.26.111.0 – 72.26.111.255
Trimit un mail in care sa raportez abuzul … si ia uite …
Delivery to the following recipients failed permanently:
- abuse@sourceonehosting.com
- domanins@cydec.com
- legal@cydec.com
La final am putin succes cu abuse@alchemy.net, sper sa se rezolve asa … daca nu, trebuie mers mai departe la spamcop sau orice alta instanta capabila sa aplice legea, asa cum in Romania nu prea avem.
Update 11.04.07
Cateva indicatii pentru cei care vor sa persevereze.


1 Response to Ripa SPAM
Anonymous
May 1st, 2007 at 11:30 pm
Si eu primesc mail-uri de la imbecilul asta. Cred ca cel mai simplu este sa stam intr-o zi toti si sa-i inscriem mail-ul pe cat mai multe site-uri porno. O sa aibe o mare surpriza si el si cei de la yahoo.